Strategie. Wat betekent dat nou eigenlijk? Green Inc. ziet strategie als niets anders dan het uitstippelen van een pad voor het langdurig bestaan van je onderneming in een wereld waar de volgende generaties minstens zo goed kunnen leven als wij zelf. Dingen die je doet moeten niet ten koste gaan van anderen. Het is geen zero-sum game.

Green Inc. helpt organisaties om die strategie te bepalen. En dat is vaak niet ingewikkeld. Gewoon fris kijken naar waar je mee bezig bent, en bepalen wat je kan doen, nu en in de toekomst:

Kernwaarden

Kernwaarden zijn basisprincipes voor een onderneming of een deel van een onderneming. Ze liggen aan de grondvesten van een visie en zijn  de grondbeginselen van hoe men de onderneming wil profileren en in de markt zet.Kernwaarden zijn principes die onze besluitvorming beïnvloeden en bepalen hoe wij handelen. Green Inc kijkt naar je onderneming en benoemt samen met jou de juiste kernwaarden die als overkoepelende waarden hangen boven alles wat je doet.

Bedrijfsstrategie

Creëer de toekomst van uw bedrijf. Hoe gaan we ons doel bereiken? Welke strategische paden zullen wij nemen om ons doel te bereiken? Wat is de impact op ons merk en op ons bestaan? Waarin onderscheiden wij ons? De strategie legt het fundament neer voor het voortbestaan van je bedrijf. De neuzen de zelfde kant op. Green Inc legt de basis voor een sterk fundament.  Een (duurzame) strategie op maat.

Productontwikkeling

Productontwikkeling is ontwerpen, ontwikkelen, nieuwe mogelijkheden ontdekken, tot het uiterste gaan en er een samenhangend geheel van maken. Green Inc is je adviseur in het ontwikkelen en innoveren van (duurzame) producten en diensten.  Wij denken met jou mee, geven advies en we houden het doel van uw bedrijf constant in het oog. Een frisse blik op je hele portfolio levert vaak verrassende ideeën op.

Co creatie Rooftop Garden

Innoveren, bedenken, creëren, durven dromen, van elkaar leren, het onbekende ontdekken. De co-creatie sessies onder de naam Rooftop Garden zijn ontstaan uit een samenwerking met de experts van Fronteer Strategy.  Het richt zich speciaal op het ontwikkelen van strategie, kansen en oplossingen gerelateerd aan duurzaamheid.  In éen dag halen we het beste uit de smeltpot van externe en interne experts. Van visie, via mogelijkheden en concepten naar een totale aanpak. Binnen éen dag aan de slag met vernieuwend ondernemerschap.

Download de GreenPaper

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...