[headline]

GreenInc. is een echte netwerkorganisatie.

Wij werken samen met de beste experts op het moment dat het nou eenmaal gaat om de beste resultaten.

[/headline]

CO2 Management BV

De CO2 Prestatieladder is snel gegroeid tot de toonaangevende methodiek voor bedrijven om zich te certificeren op het gebied van duurzaamheid. Green Inc. participeert als foundig partner in CO2Management.nl; een betrouwbaar, flexibel en slim systeem om je hele CO2 footprint niet alleen te bepalen, maar ook echt te managen richting de toekomst. Op die manier kan een bedrijf snel inzicht krijgen in haar CO2 emissies, maar ook in de (mogelijke) effecten van besparingsinitiatieven. Iets wat in deze tijd niet alleen zo zoetjes aan een must is, maar vaak ook gunningsvoordelen levert.

co2

The Others

Omdat duurzaamheid draait om creativiteit, inspiratie, positiviteit en design, werken wij samen met het toonaangevende creatieve bureau The Others. Zo maken we samen duurzaamheidsverslagen, merk- en productpositioneringen, en natuurlijk onze boeken “How to Green your Office”, en het eerdere “50 kansen om je wereld wat leuker te maken”.

otherslogo

Enyini

De grootste experts op het vlak van social entrepreneurship zijn onze partners van Enyini. Naast hun diepgaande kennis van internationale ontwikkeling zijn ze ook expert op het vlak van onderwijs rondom social entrepreneurship. Maatschappelijke verantwoordelijkheid is ook maatschappelijke betrokkenheid.

Logo_Enyinism

Fronteer Strategy

“Collaboration is the new competition”. Vandaar dat we geloven in échte cocreatie. Samen met Fronteer Strategy hebben we de “Rooftop Garden” ontwikkeld. Een cocreatiemethode om in korte tijd met verschillende experts sámen tot een goede duurzaamheidsstrategie te komen, of om initiatieven te ontplooien. Onlangs lanceerden wij onze “Green Paper”, die te downloaden valt onder het tabblad ‘boeken’.

fronteer

Koning&Vogel

Op het vlak van public relations werken wij samen met Koning&Vogel. Want uiteindelijk draait alles om goede communicatie, of dat nou intern of extern is. Als je stakeholders niet begrijpen waarom je bepaalde keuzes maakt, dan is je duurzaamheidsstrategie gedoemd te mislukken.

koningvogel

Awareness Initiatives

Onze inspirerende ontbijtsessies organiseren we onder de noemer van de Awareness Initiatives samen met Aafke van Sprundel. Leuke, energieke, positieve en gezonde ontbijtmomenten waarin we een organisatie of een groep ondernemers meenemen door de verschillende aspecten die bij duurzaamheid komen kijken. Klik HIER voor meer informatie

awareness

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...